Könyvelés

A könyvelésről sokan azt gondolják, hogy egy rettentően unalmas gépies folyamat. Ez minden bizonnyal így is van azon könyvelők esetében, akik a könyvelés alatt kizárólag a vállalkozás működése alatt végrehajtott ügyletek pontos, megbízható és a hatályos törvényeknek megfelelő adminisztrálását értik. Nálunk ez csupán az alap, az elvárható minimum a munkában.


Bérszámfejtés

A könyveléshez szorosan kapcsolódó szolgáltatás a bérszámfejtés.  Egyre több cég látja be, hogy a két önálló, de egymáshoz szorosan kapcsolódó terület egy kézben tartása sok előnnyel jár és bízza könyvelő cégére a bérszámfejtési szolgáltatást is.


Székhelyszolgálat

Cégünk székhelyszolgáltatást is nyújt partnereinek. A székhely címe: 1056 Budapest, Bástya utca 15. 2/8. Leveleiket napi szinten tudjuk kezelni, s továbbítani a kívánt módon.


Adótanácsadás

Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy munkamódszerünk alapja az előre tervezés. Szinte hitvallásunk, hogy a minőségi könyvelés titka nem pusztán az események utólagos precíz rögzítése, hanem az előre gondolkodás.Cégalapítás

A megfelelő cégforma, a vállalkozás székhelyének kiválasztása, a tevékenységi körök meghatározása és még sok más, a cég megalakítsa előtt felmerülő kérdés, komoly mértékben befolyásolja a cég jövőbeni könyvelési feladatainak sikerességét.